flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Судові охоронці Полтавщини провели тактико-спеціальні навчання спільно з представниками правоохоронних органів

18 листопада 2020, 12:13
17 листопада на базі Новосанжарського районного суду Полтавської області відбулися тактико-спеціальні спільні навчання співробітників Територіального управління Служби судової охорони у Полтавській області та Новосанжарського відділення поліції.
Під час занять контролери Територіального управління отримували навчальну інформацію, згідно з якою вони мали належно реагувати на обстановку та забезпечувати порядок у судовій установі.
Це були й уявні масові заворушення, і спроба відвідувача пронести у судову установу гранату, порушення громадського порядку у залі судових засідань та виявлення вибухового предмету.
Співробітники управління не лише відпрацьовували алгоритми дій, а й відточували свої навички співпраці з правоохоронними органами.
Результатом навчань залишилися задоволені усі – і контролери Територіального управління, які отримали нові знання та поновили засвоєне, і керівники навчань, які вкотре впевнились, що співробітники  управління готові діяти у будь-яких, навіть найекстремальніших умовах.
 
 
 
Територіальне управління Служби судової охорони у Полтавській області