flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повідомлення про введення графіку погодинних відключень електроенергії

07 грудня 2022, 09:47

Для зменшення навантаження на мережі, підтримання сталого балансування енергосистеми України до відновлення ушкоджених енергооб’єктів, операторами системи розподілу введено графіки погодинних та аварійних відключень електроенергії.

Відповідно до графіку погодинних відключень приміщення  Новосанжарського районного суду Полтавської області за адресами: смт Нові Санжари, вул. Незалежноті, 32 та пл. Перемоги, 11 належить до третьої  черги відключення електроенергії.

З графіками погодинних відключень можна ознайомитися на веб-сторінці  АТ «ПОЛТАВАОБЛЕНЕРГО».

Увімкнення та відключення електроенергії третьої черги у реальному часі також можна спостерігати за посиланням https://energy-ua.info/cherga.php?n=3&day=today.  

Звертаємо увагу, що реєстрація вхідної та вихідної кореспонденції, в тому числі судових справ, етапів їх руху, розподіл судових справ між суддями, виготовлення, видача копій судових рішень, виконавчих документів буде здійснюватися після відновлення електропостачання за допомогою автоматизованої системи документообігу суду.

Одночасно нагадуємо, про можливість використання альтернативних шляхів подачі процесуальних документів у паперовому вигляді засобами поштового зв’язку  та у  електронному вигляді на електронна адресу суду inbox@ns.pl.court.gov.ua, через особистий кабінет в системі «Електронний суд» (https://cabinet.court.gov.ua).